Kirjaudu

4097. seurustelu

Onko normaalia että minulla on tunteit myös toista poikaa kohtaan vaikka seurustelen ja ollaan oltu yhessä jo 5kk (joo ei paljon) ja stalkaan muiten poikien istoja esim luokkalaisten

Vastaus

Tunteita on erilaisia

heippa, kiitos viestistäsi! Mietit onko normaalia, että vaikka seurustelet, sulla on tunteita muita poikia kohtaan.

No, tähän taitaa olla mahdotonta vastata oikein. Ehkä sellaista vastausta tähän kysymykseen ei myöskään ole - mutta on ehkä joitain näkökulmia joita voisit miettiä.

Kirjoitat, että olette olleet yhdessä 5 kk. Siinähän teillä on hyvä seurustelun pohja. Tunnette jokseenkin hyvin jo toisianne. Toisaalta mietin sitä, että suhteenne on myös aika tuore jolloin rakkauden huuma ja ihastumisen tunteet voisivat olla vielä tosi vahvoja. Koetko näin?

On normaalia olla ihastunut useampaan ihmiseen yhtä aikaa. On myös normaalia olla ihastumatta. Eli ihastumisen tunteet riippuvat paljon ihmisestä eikä ne aina määrittele suhteen hyvyyttä tai huonoutta.

Tilanteesi kannalta, nyt tärkeintä on miettiä asiaa kumppanisi kannalta:

Koetko, että suhteenne on tasavertainen? Oletteko suhteellisen saman verran ihastuneita ja sitoutuneita toisiinne? Stalkkaatko instassa muita poikia siksi, että haluat uuden tai toisenlainen kumppanin? Jos näin on, voisit miettiä, että onko se mielestäsi nykyistä seurustelukumppaniasi kohtaan oikein?

Ehkä nyt on syytä miettiä sitä, että millaiset tunteesi ovat? Oletko suhteessa oikeistä syistä? Mitä jos kumppanisi tuntisi tai tekisi samoja asioita kuin sinä? - olisiko se ok?

Eli jos olet mielestäsi kumppanisi kanssa yhdessä vääristä syistä, on tärkeää pohtia sitä onko järkevää olla yhdessä? Kysy itseltäsi ja kumppaniltasi siitä, että millainen suhteenne tilanne on? Oletteko tyytyväisiä ja onnellisia? Onko teidän hyvä olla yhdessä? Haluatteko olla tässä suhteessa?

Kuulostaa siltä, että voisit hyötyä keskusteluista luotettavan aikuisen kanssa. Onko lähipiirissäsi ihmistä jolle voisit jutella kaikesta tuosta? Voit myös hakeutua meidän ilmaisene chattiin. Aukiolo-ajat löydät nettisivuiltamme.