Kirjaudu

3985. Nännit

Moi! Oon 13 vuotias tyttö ja mulle ostettiin uus uimapuku ja nyt hiihtolomalla ollaan menos matkoille. Mulla on sellainen ongelma et inhoan et jos nännit näkyy ja niistä uikkareista näkyy. Pystyykö mitenkään tekemään niin et ne ei näkyis. En halua kellekkään tosta puhua joten en voi mitään ostaa.

Kiitos jos pystytte vastaamaan:))

Vastaus

Nännit voi saada piiloon erityisillä suojilla tai laastarilla

Hei, kiitos tärkeästä viestistä. Mietit asiaa, joka mietityttää montaa nuorta.

Kaikilla on nännit - ne ovat luonnollinen osa ihmiskehoa. On totta, että erityisesti murrosiän alkupuolella omaan kehoon kiinnittää paljonkin huomiota. Nyt mietit, kuinka voisit piilottaa nännisi silloin, kun käytät uimapukua.

Olkoon nännien omistajan sukupuoli mikä tahansa, se tiedetään että nännien iho on kovin herkkää. Kaikkien nännit reagoivat ihanomalla tavallaan esimerkiksi kosketukseen ja lämpötiloihin.

Nännien näkymiseen voi vaikuttaa vain niin, että peittää ne jollain. Markettien alusvaate-osastoilta voi ostaa erityisiä nännisuojia, jolloin nännit eivät erotu esim. uimapuvun tai ohuen paidan alta. Toki nännit voi laittaa piiloon myös laastarin tai ihoteipin alle. Jos laastaria käyttää uidessa, laastarin on oltava vedenkestävä, ettei se irtoa. Rintojen nännialue on herkkää, joten jos käytät laastaria, otathan sen varoen pois.

En osaa oikein muita neuvoja antaa. Toki toivoisin, että voisit suhtautua kehoosi hyväksynnällä ja rakkaudella. Nännit ovat osa rintoja ja joillakin ne ovat enemmän näkyvillä kuin toisilla eikä siinä ei ole mitään hävettävää tai väärää.

Jos haluat jatkaa keskusteluja tai pohdit jotain muuta, tulethan chattiimme. Aikataulut löydät nettisivuiltamme.