Kirjaudu

4092. Itsetyydytys jne

Hei. Oon siis tyttö. 12v ( pian 13 ) Ja kysyn 2 kysymystä

1 Eli mietin että voiko itsetyydytyksestä saada jonkin taudin tai tulehduksen ? Tai jos käyttää esim. Jotain esinettä apuna, vaikka sähköhammasharjaa, kynää tms. ? Ja voiko esim. Elmukelmua käyttää suojana tai suojaako alusvaatteet ollenkaan?

2 Eli miltä emättimen kuuluisi tuntua sisältä? Kerran suihkussa testasin työntää sormen sisälleni ja emätin (?) tuntui jotenkin epätasaiselta ja tiukalta, kun olin aina luullut että se on sellainen sileä suora käytävä. Onko huolta jostain kasvaimesta jos se tuntuu " kyhmyiseltä / tiukalta / lihaksikkaalta" ?

kysymykseni kuulostaa vähän oudoilta mutta minua mietityttää nämä asiat

Vastaus

Sooloseksissä on tärkeää käyttää turvallisia esineitä

Hei ja kiitos tärkeistä kysymyksistäsi! Olet tutustunut upeasti kehoosi ja se on hyvä asia.

1) Mietit sitä, voiko itsetyydytyksestä saada taudin tai tulehduksen. Halutessaan voi myös kokeilla työntää turvallisia esineitä emättimeen. Tärkeää on se, että esine on puhdas eikä siinä ole teräviä kulmia, jotka voivat satuttaa sinua. Itsetyydytyksen apuvälineenä voi käyttää mitä vain mikä ei vahingoita limakalvoja. Toisin sanoen varmista ettei ole teräviä, raapivia tai rosoisia pintoja. Tästä syystä mietin, onko sähköhammasharja tai kynä vähän liian kulmikas ja kova seksivälineeksi? Miltä pitkä ja mielestäsi hyvän paksuinen porkkana tai kurkku kuulostaisi?

Apuvälineen tulee olla myös puhdas, ja sen päälle voi asentaa esimerkiksi kondomin lisäämään hygienisyyttä. Pese väline / vihannes hyvin miedolla saippuavedellä ennen käyttöä. Huolehdi sekä emättimen että esineen puhdistuksesta myös käytön jälkeen.

Tärkeää on myös se, että esine / vihannes on tarpeeksi pitkä että se pysyy kädessäsi eikä humpsahda sisääsi. Jos näin käy, voit yrittää tavoitella sitä sormillasi tai asettua kyykkyasentoon. Voit myös laittaa lattialle peilin jotta näet paremmin ja pinnistellä lantionpohajnlihaksilla esinettä pois. Eli ihan kuin kävisit kakalla mutta kohdistat ponnistusvoiman emättimeesi.

2) Kysyt miltä emättimen kuuluisi tuntua? No, sen seinämät ovat ryppyisiä ja erittäin joustavia. Suurimman osan ajasta ne ovat litteinä toisiaan vastaan. Eli emätin voi tuntua tiukalta ja lihaksikkaalta, se on normaalia. Jos olet tuntenut pienen kyhmyn, se lienee kohdunnapukka. Tuo kohdunsuu tuntuu sormella hieman samalta kuin nenänpää. Eli kertomasi perusteella, emättimesi on täysin tavanomainen.

Tervetuloa chattiimme juttelemaan lisää. Murrosiästä ja kehosta voit lukea lisää tietopankkiteksteistämme.